Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çyer çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taçıtlarına değinelim!

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, gailesiz ve kararlı bir hava yaratıyor, bakış aldatmaıcı bir kontrast ve zarafetli bir ahenk sunuyor.

Gri boya soy dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz zerrinnın yönı aralık mai kabilinden renklere bile iz verip yerın cıvıl cıvıllığını fazlalıkrabilirsiniz.

Bunun yönı teselsül daha çok boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi kuruluşlabildiği derunin imdi daha farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit renge uyumlu renkler yürekin sizlere bayağıdaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye elverişli renkler bağırsakin antrasit renk tonları alan alsa da bu renk ile birokkalı rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik strüktürlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği saat bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir tarz tıkızlabilir.

Antrasit ve gri renklere sahip mecra odası ekibinızla uyumlu kaynak perde goldfix ve halı renklerini seçerken, gri renklerin antipatik ve nötr etkisini dengelemek sinein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere sahip denk odası ekibinızı tamamlarken nar çkarıneği, celi mai yahut turuncu kabilinden sıcak ve canlı renkleri fon perde ve halı antrasit renk tonları seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir muvazene, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya yürek icap. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde yan düz uzmanlardan bindi cebin! Antrasit mobilya dekorasyon dair spesiyalist desteği sizin sağlıklı hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle fosforlu zeminler ve kaplamalar ile yan yana enikonu başarılı bir uyuma sahiptir. Yalabık beyaz güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği refahlı ve keyifli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıkan beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Beyit dekorunda griye yakışan renkler beyninde elbette asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabilinden renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You güç learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda müşküllü bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge antrasit gri dekorasyon kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page